Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3Zembag - ekologické skladování bramborZEMBAG je speciálně navržený designový pytel ze stoprocentní jutoviny k ekologickému skladování až... arr3Masamaril pro včely  Masamaril - koncentrát doplňku výživy včel Nově nabízíme přírodní veterinární přípravky pro... arr3Vermikompostér URBALIVE    Novinka oceněná cenou za design Pracovité žížaly ve vermikompostéru... arr3Vyzkoušejte NEEM AZAL proti žravým a savým škůdcůmPřípravek NEEM AZAL T/S je přípravek proti škodlivému savému a žravému hmyzu, vyrobený z výtažku... arr3Vyzkoušejte přípravek LEPINOX proti obalečůmBoj s obaleči   Přezimující housenky obalečů se kuklí na jaře. V průběhu května se líhnou motýlci,... arr3Jak připravit postřik proti pilatkám?O rostlině Kvasie hořká (Quassia amara) je tropický keř ze Střední a Jižní Ameriky, jehož dřevo... arr3Jak připravit postřik z přesličky proti plísním a padlí?Preslička rolní je velmi účinná v posilování přirozené obranyschopnosti rostlin. Přesný mechanismus...

Kontakty

tel: +420 777 892 763
info(a)osetreno.cz
FB: Osetreno

Anketa

Jaké máte zkušenosti s postřikem Polyversum?

Funguje perfektně 69% Nejsem si jistý/jistá 12% Spíše nefunguje 10% Vůbec nezabírá 10%

Ochrana osobních údajů e-shopu Ošetřeno.cz
  1. Společnost Terpenix s.r.o., se sídlem Kamýcká 1777/31, Předměstí, 412 01 Litoměřice, IČO 02365855, zapsaná u Krajského soudu v Ústí nad Labem, spisová značka C 33539 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:
    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.
  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Terpenix s.r.o., se sídlem Kamýcká 1777/31, Předměstí, 412 01 Litoměřice, IČO 02365855 tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:
    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice, IČO 05208777
    • Přeprava a doručování záslicek, Česká pošta, s.p., sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99, Praha 1, IČO 47114983
    • Přeprava a doručování záslicek, Uloženka s.r.o., sídlem Přišimasy 133, 282 01, Český Brod, IČO 24299162
    • Přeprava a doručování záslicek, IN TIME SPEDICE, spol. s r.o., sídlem Pobřežní 18/16, 186 00, Praha 8, IČO 25722174
    • Poskytovatel služby Heureka, Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8, IČO 02387727
    • Vedení účetnictví a daňové evidence, Živana Dlouhá, sídlem Pod Lesem 193, 252 46, Vrané nad Vltavou, IČO 60608111
    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.
  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@terpenix.cz
  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.osetreno.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:
    • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
    • základní funkčnosti webových stránek
    Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu. Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek. Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
    • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.