Souhlas Registrace│ Ošetřeno.cz
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá, 9:00 - 15:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky emailem

S newsletterem jako první uvidíte aktuální nabídky, slevové akce, soutěže a mnoho dalšího. Registrace je snadná, prostě zadejte svou e-mailovou adresu.

Cena Heureky

Naši dopravci
Poštovné od 65 Kč

u objednávek nad 1500 Kč poštovné neplatíte. Kompletní ceník doprav zde

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Terpenix s.r.o., se sídlem Kamýcká 1777/31, Předměstí, 412 01 Litoměřice, IČO 02365855, zapsaná u Krajského soudu v Ústí nad Labem, spisová značka C 33539 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:
    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:
    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:
    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky v eshopu

Cena Heureky pro Ošetřeno.cz
08.04.2022
Cena Heureky pro Ošetřeno.cz
Náš e-shop zvítězil v soutěži ShopRoku 2021. číst celé
Ošetřeno.cz je udržitelný eshop
18.03.2022
Ošetřeno.cz je udržitelný eshop
Internetový obchod Ošetřeno.cz získal ocenění Udržitelný e‑shop. Myslet a chovat se zodpovědně vůči budoucnosti naší planety je trendem současnosti. číst celé
💣💣 Zembag slaví 5. narozeniny 22% slevou
24.01.2022
💣💣 Zembag slaví 5. narozeniny 22% slevou
V letošním roce Zembag oslaví 5. narozeniny. A my se chceme o naši radost podělit se zákazníky. 💛🥳 Proto jsme připravili slevovou akci, do konce ledna... číst celé
💤🛏️ novoroční dovolená...
28.12.2021
💤🛏️ novoroční dovolená...
Vážení zákazníci, dovolte, abychom Vás touto cestou informovali o plánované celofiremní dovolené (27.12.2021 – 7.1.2022) číst celé

Kontakty
Po - Pá, 10:00 - 15:00
IČO: 02365855
DIČ: CZ02365855
Kamýcká 1777/31, Předměstí
Litoměřice, 412 01
Provozovna
Česká zemědělská univerzita v Praze
Katedra kvality a bezpečnosti potravin
© 2017-2022
Provozovatelem eshopu Ošetřeno.cz je Terpenix s.r.o. spin-off společnost ČZU,
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ústí nad Labem,
spisová značka C 33539
IČO: 02365855
DIČ: CZ02365855
Kamýcká 1777/31, Předměstí, Litoměřice, 412 01
Společnost je zapojena do systému sdruženého plnění EKO-KOM pod číslem EK-R00210014 Používáme ikony od Eucalyp, Nhor Phai, Pixelmeetup, Pixel perfect a Freepik z webu www.flaticon.com
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz