Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá, 9:00 - 15:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Terpenix s.r.o., se sídlem Kamýcká 1777/31, Předměstí, 412 01 Litoměřice, IČO 02365855, zapsaná u Krajského soudu v Ústí nad Labem, spisová značka C 33539 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:
    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:
    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:
    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky v eshopu

Jak na slimáky
17.07.2019
Jak na slimáky
Slimáci patří na našich zahradách mezi ty nejméně vítané hosty a často zůstávají aktivní až do podzimu. Od srpna do konce září potom začínají se snůšk... číst celé
Nová doprava -  Zásilkovna.cz
05.06.2019
Nová doprava - Zásilkovna.cz
Doprava za 50 Kč - Zásilkovna.cz číst celé
Kde nás najdete
Česká zemědělská univerzita v Praze

Katedra kvality a bezpečnosti potravin

Kontakty
Po - Pá, 9:00 - 15:00
IČO: 02365855
DIČ: CZ02365855
Kamýcká 1777/31, Předměstí
Litoměřice, 412 01
© 2017-2019
Provozovatelem eshopu Ošetřeno.cz je Terpenix s.r.o. spin-off společnost ČZU,
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ústí nad Labem,
spisová značka C 33539
IČO: 02365855
Kamýcká 1777/31, Předměstí, Litoměřice, 412 01
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.