Souhlas Newsletter│ Ošetřeno.cz
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá, 9:00 - 15:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 648 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky emailem

S newsletterem jako první uvidíte aktuální nabídky, slevové akce, soutěže a mnoho dalšího. Registrace je snadná, prostě zadejte svou e-mailovou adresu.

Naši dopravci

Poštovné od 65 Kč

u objednávek nad 1500 Kč poštovné neplatíte. Kompletní ceník doprav zde

Naši dopravci

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Terpenix s.r.o., se sídlem Kamýcká 1777/31, Předměstí, 412 01 Litoměřice, IČO 02365855, zapsaná u Krajského soudu v Ústí nad Labem, spisová značka C 33539 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:
    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:
    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:
    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky v eshopu

Přírodní hnojiva TRUMF
19.06.2021
Přírodní hnojiva TRUMF
Vyzkoušejte nová přírodní (organická) hnojiva od společnosti AgroBio ve formě velmi malých granulek, vhodná pro celou zahradu. Zdravé pěstování bez ch... číst celé
Nové a rané brambory do Zembagu nepatří!
17.06.2021
Nové a rané brambory do Zembagu nepatří!
Konec skladování brambor! Nové brambory nejsou určeny ke skladování, a to ani v Zembagu! Kvůli tenké slupce, nízkému obsahu škrobů a vysokému obsahu v... číst celé
Biostore - bezpečné botanické pesticidy
19.02.2021
Biostore - bezpečné botanické pesticidy
Terpenix s.r.o. spin-off společnost ČZU je zapojena do projektu Biostore. V projektu jsou zkoumány biologicky aktivní látky rostlinného původu a jejic... číst celé
Do nové sezóny s 15% slevou
31.01.2021
Do nové sezóny s 15% slevou
Do nové sezóny vstupte včas a se slevou 15 % na celý sortiment v našem eshopu! Všechny produkty na Ošetřeno.cz můžete nyní koupit výhodněji. Stačí v ... číst celé
© 2017-2021
Provozovatelem eshopu Ošetřeno.cz je Terpenix s.r.o. spin-off společnost ČZU,
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ústí nad Labem,
spisová značka C 33539
IČO: 02365855
DIČ: CZ02365855
Kamýcká 1777/31, Předměstí, Litoměřice, 412 01
Společnost je zapojena do systému sdruženého plnění EKO-KOM pod číslem EK-R00210014 Používáme ikony od Eucalyp, Nhor Phai, Pixelmeetup, Pixel perfect a Freepik z webu www.flaticon.com
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.