Ošetřeno.cz - přírodní prostředky na ochranu rostlin
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá, 9:00 - 15:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky emailem

S newsletterem jako první uvidíte aktuální nabídky, slevové akce, soutěže a mnoho dalšího. Registrace je snadná, prostě zadejte svou e-mailovou adresu.

Hodnocení

Cena Heureky

Naši dopravci
Poštovné od 65 Kč

u objednávek nad 1500 Kč poštovné neplatíte. Kompletní ceník doprav zde

Platební brána

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu Ošetřeno.cz (do 31.12.2021)
Ochrana osobních údajů e-shopu Ošetřeno.cz (do 31.12.2021)
  1. Společnost Terpenix s.r.o., se sídlem Kamýcká 1777/31, Předměstí, 412 01 Litoměřice, IČO 02365855, zapsaná u Krajského soudu v Ústí nad Labem, spisová značka C 33539 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:
    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.
  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Terpenix s.r.o., se sídlem Kamýcká 1777/31, Předměstí, 412 01 Litoměřice, IČO 02365855 tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:
    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice, IČO 05208777
    • Přeprava a doručování záslicek, Česká pošta, s.p., sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99, Praha 1, IČO 47114983
    • Přeprava a doručování záslicek, Uloženka s.r.o., sídlem Přišimasy 133, 282 01, Český Brod, IČO 24299162
    • Přeprava a doručování záslicek, IN TIME SPEDICE, spol. s r.o., sídlem Pobřežní 18/16, 186 00, Praha 8, IČO 25722174
    • Poskytovatel služby Heureka, Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8, IČO 02387727
    • Vedení účetnictví a daňové evidence, Živana Dlouhá, sídlem Pod Lesem 193, 252 46, Vrané nad Vltavou, IČO 60608111
    • Přeprava a doručování záslicek, Zásilkovna s.r.o., sídlem Lihovarská 1060/12, 190 00, Praha - Libeň, IČO 28408306
    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.
  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@terpenix.cz
  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.osetreno.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:
    • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
    • základní funkčnosti webových stránek
    Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu. Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek. Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
    • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Provozovatelem služby Seznam Sklik, provozované společností Seznam.cz, a.s., se sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, IČO 26168685.
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky v eshopu

🎁🎄 Pohodové doručení do Vánoc
05.12.2022
🎁🎄 Pohodové doručení do Vánoc
Vánoční sezóna je pro nás vždy zatěžkávací zkouškou, každoroční maraton, na který se připravujeme celý rok... číst celé
Zembag na novém eshopu
29.07.2022
Zembag na novém eshopu
Už pár dní můžete pytle Zembag koupit v novém rychlejším přehlednějším e-shopu. Líbí se vám? číst celé
300 Kč zpět za nákupy na Ošteřeno.cz
01.06.2022
300 Kč zpět za nákupy na Ošteřeno.cz
Získejte až 300 Kč zpět za nákupy na udržitelných e-shopech. číst celé
Cena Heureky pro Ošetřeno.cz
08.04.2022
Cena Heureky pro Ošetřeno.cz
Náš e-shop zvítězil v soutěži ShopRoku 2021. číst celé
© 2017-2022
Provozovatelem eshopu Ošetřeno.cz je Terpenix s.r.o. spin-off společnost ČZU,
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ústí nad Labem,
spisová značka C 33539
IČO: 02365855
DIČ: CZ02365855
Kamýcká 1777/31, Předměstí, Litoměřice, 412 01
Společnost je zapojena do systému sdruženého plnění EKO-KOM pod číslem EK-R00210014 Používáme ikony od Eucalyp, Nhor Phai, Pixelmeetup, Pixel perfect a Freepik z webu www.flaticon.com
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz